Rátámadt az agresszív baloldali vezetés Gyöngyösön a HírTV-re - videó

Vágólapra másolva!
Ellehetetlenítették a HírTV munkáját egy gyöngyösi rendezvényen vasárnap. Elsőként kizavarták a HírTV munkatársait egy díjátadóról, majd amikor a baloldali polgármestertől szerettek volna kérdezni, három biztonsági őr állta riporterük útját. Sőt a Városháza egyik magas rangú munkatársa provokálni kezdte a televízió kollégáit, aminek operatőrjük telefonja esett áldozatul.
Vágólapra másolva!

A város alapításának 690. évfordulóját ünnepelte vasárnap Gyöngyös. A hétvégi rendezvényen azonban nem mindenki volt ünnepi hangulatban, az önkormányzati díszpolgári címek átadásán, ugyanis a HírTV stábját nem engedték forgatni. A HírTV riportere Hiesz György polgármestert szerette volna kérdezni díszpolgári címéről. Mint kiderült, a városvezetőt az egyik önkormányzati képviselő terjesztette fel erre a címre, amit a baloldali többségű képviselő-testület meg is szavazott.

Szókovács Péter, a gyöngyösi Fidesz-KDNP és Városom Szeretlek Egyesület polgármesterjelöltje szerint egyes médiumok kitiltása megszokottá vált a balliberális városvezetés alatt.