A jegygyűrűjét is a nézők közé dobta az amerikaifocista - videó

Minnesota Vikings v Indianapolis Colts GettyImageRank2 SPORT nfl AMERICAN FOOTBALL
INDIANAPOLIS, INDIANA - SEPTEMBER 20: Darius Leonard #53 of the Indianapolis Colts celebrates after of safety against the Minnesota Vikings at Lucas Oil Stadium on September 20, 2020 in Indianapolis, Indiana. Andy Lyons/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Akaratán kívül is meglehetősen nagyvonalúra sikeredett az Indanapolis Colts linebackerének, Darius Leonardnak a Minnesota Vikings elleni találkozót követő adakozása.

A 28-11-es siker után érthetően örömittas játékos a pályáról levonulva két, a mezét viselő kis srácnak dobta ki a találkozón viselt kesztyűjét – csakhogy nem csupán a kesztyűk jöttek le a kezéről, hanem azzal együtt a jegygyűrűjét is lekapta.

A gyerekek hazaérkezése után az egyik rokon vette észre, hogy ez a pár kesztyű bizony sokkal értékesebb, mint általában az amerikaifocis kesztyűk. Gyorsan ki is írta a Twitterre, hogy visszaadná a fontos ékszert a jogos tulajdonosának, amire gyorsan jött is Leonard válasz: "Az kell nekem" – írta.

Leonard nem először mutatja meg, hogy milyen önzetlen, mégha most akaratán kívül is tette: egy évvel ezelőtt minden további nélkül megállt az autópályán, hogy segítsen egy nőnek meghúzni a meglazult kerékanyákat:

De minden túltesz az a rövid jelenet, amikor egy szép és drága új autóval lepte meg az édesanyját: