Megműtötték a draft előtt az NFL egyik nagy ígéretét

USC v Arizona State GettyImageRank3 SPORT ncaa college football AMERICAN FOOTBALL
TEMPE, ARIZONA - NOVEMBER 09: Wide receiver Brandon Aiyuk #2 of the Arizona State Sun Devils scores on a two yard touchdown reception ahead of cornerback Olaijah Griffin #2 of the USC Trojans during the second half of the NCAAF game at Sun Devil Stadium on November 09, 2019 in Tempe, Arizona. The Trojans defeated the Sun Devils 31-26. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Április 23. és 25. között választják ki a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL) az amatőr játékosbörzén azokat a tehetségeket, akik a jövő nagy sztárjai lehetnek majd. A potenciális első körös draft, Brandon Aiyuk még a kiválasztás előtt megoperáltatta magát.

A 22 éves elkapó, aki visszahordásoknál is rendkívül hasznos a pályán, izomproblémákkal küzdött már egy ideje és ezért úgy döntött, hogy még a holtszezonban kés alá fekszik.

A szakértők szerint ez nem befolyásolja majd a draftot, mert a csapatok tudtak a korábban az Arizona Egyetemen játszó Aiyuk problémájáról, így szinte biztos, hogy az elsők között kel majd el április végén.

A jövő egyik nagy ígérete a tavalyi egyetemi szezonban 65 elkapással 1 192 yardot és nyolc touchdown-t hozott csapatának tizenkét mérkőzésen.