Vágólapra másolva!
2005. december 10-én szombaton, 10.30 órai kezdettel, az Everest Gym falmászó teremben (1103 Budapest, Sibrik Miklós út 30.) kerül megrendezésre az Everest Gym boulder mászóverseny.

A versenyt négy kategóriában hirdetik meg, a résztvevők férfi és női nyílt-, illetve fiú és lány ifjúsági A kategóriában (1988-89-ben születettek) mérhetik össze tudásukat. Regisztrálni szombat reggel 8 órától lehet, a verseny a selejtezőkkel fél 11-kor kezdődik .

A selejtező során minden résztvevőnek öt-öt feladatot kell teljesítenie "flash", illetve "on sight" változatban. A délutáni döntőbe a nyílt kategóriákból a legjobb tíz, az ifik közül, a résztvevők számától függően, a legjobb 3-6 versenyző kerül majd.

Az MHSSz által kiállított versenyengedéllyel rendelkezők részére a nevezési díj, előnevezéssel 1000 Ft, helyszíni nevezéssel 1500 Ft, melyet a regisztrációnál kell befizetni.

A fenti versenyengedéllyel nem rendelkezők részére az előnevezéssel 1500 Ft, helyszíni nevezés esetén 2000 Ft a részvételi díj, melyet a regisztrációnál kell befizetni. A nevezési díj magában foglalja regisztrált versenyzőnként 2 fő regisztrált kísérő belépését is az esemény helyszínére.

További kísérők a falmászó terem kísérő jegyének helyszínen történő megváltásával látogathatják a rendezvényt, ennek ára 200 Ft.