Vágólapra másolva!
Debrecenben november 5-én rendezik meg az immár hagyományossá vált Fitparádét, amelynek keretében ezúttal is Magyarországra látogat a fitneszvilág egyik legnagyobb egyéniségének számító, magyar származású Timea Majorova, valamint a testépítés többszörösen megkoronázott királya, az amerikai Flex Wheeler. A sztárvendégek között először lesz itt viszont a német Günter Schlierkamp, aki jelenleg a legjobb európai testépítő, s ezt bizonyítva az elmúlt hét végén negyedik lett a Mr. Olympia versenyen.

Ami a Fitparádé versenyprogramjait illeti, többek között megrendezik az IFBB Bodybuilding Master World, valamint a Fitness Modell World válogatóját, vagyis részvételt lehet nyerni a profi világszövetség világbajnokságára. Fitneszben a felnőttek mellett a gyermek és a junior korosztály is megméreti magát. Nagy közönségsikerre számíthat a "Pump and Run", vagyis a Nyomás, futás! verseny is, amelyben ötfős csapatok küzdenek meg egymással futással és fekvenyomással kombinált erőpróbában. Csapatot indítanak a kommandósok, a rendőrök, a katonának, az olimpikonok, a politikusok, de még a modellek is.

Forrás: [origo]
Timea Majorova idén is eljön Magyarországra



A Fitparádén a versenyek egész napos kísérő rendezvénye az egészséges életmódra nevelés alapgondolatára épül, prevenciós célzattal. A Főnix-csarnokba kilátogatókat folyamatos bemutatók (sport, fitnesz, wellness, sportruházat, sporteszköz), fitnesztanácsadás, edzésterv-készítés, egészségügyi tanácsadás, testzsír-mérés, vérnyomásmérés, kvízjáték, gyermekprogramok várják. A színpadon könnyűzenei fellépők szórakoztatják a közönséget. A Fitparádéra a jegyek 500 forintba kerülnek, de a gyerekeknek 14 éves kor alatt, valamint a nyugdíjasok számára ingyenes a belépés.

Fábik Tibor