Vágólapra másolva!
A Budapesti Triatlon Szövetség történetének eddigi legnagyobb vállalkozásába kezdett: egész napos duatlon fesztiválra invitál mindenkit, 2004. szeptember 12-én vasárnap a Hungaroringre.

Néhány héttel ezelőtt még Schumacher a piros Ferrarival diadalmaskodott a Forma I-es futamon. Ezúttal nem a lóerők küzdelmére, annál inkább az emberi erők csatájára kerül majd sor. Először a diákolimpikonok igyekeznek dicsőséget szerezni iskolájuknak és persze önmaguknak. Ezt követően kerül sor az Egyetemi és Főiskolai országos bajnokság döntőjére, majd a Police duatlon futam résztvevői küzdenek az értékes díjakért. A sok külföldi résztvevővel megerősített mezőny nagy csatájára lehet számítani a fesztivál fő számában a felnőttek pénzdíjas futamában.

A jól bevált hagyományok alapján ismét sor kerül a színészek, zenészek, újságírók és más neves személyiség részvételével sorrakerülő futamra. Kellő számú nevezés esetén a családi csapatok is megküzdehetnek egymással. A gondos szervezők, még a helyszínre szállításról is gondoskodnak. A tervek szerint különböző kerékpár és futó betétszámok is színesítik a programot.

További információt a (06-1) 318-0933/291-es vagy a (06-30) 924-8932-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.