Vágólapra másolva!

Sokan tettek olyan fogadalmat szilveszterkor, hogy valamivel egészségesebben fognak élni az ú jesztendőben. Nos, bizonyára akadnak olyan fogadkozók is, akik eddig nem túl sokat tettek az ügy érdekében. Nekik (is) tökéletes alkalom a kezdeti lépésekhez egy kis vasárnapi futás. A rendszeresen edző futóknak pedig már mondani sem kell, hogy jöjjenek, úgyis ők lesznek az elsők, akik rajtszámot váltanak majd március 3-án, Fóton.

A vasárnapi versenyen a hagyományokhoz híven ismét két távon rajtolnak a futók. A 4 kilométeres pályán többnyire gyerekek és "alkalmi" futók indulnak, a 12 kilométeres szakasz teljesítésére inkább az edzett sportemberek vállalkoznak. A versenyzők a két távon 11 órakor, illetve 11 óra 5 perckor rajtolnak.

Nevezni a helyszínen felállított versenyközpontban, Fóton a fürdőnél (Nagy-tó) lehet majd délelőtt 9 órától. A részvételi díj a gyerekeknek (14 éves kor alatt) 350 forint, felnőtteknek 700 forint. Bővebb felvilágosítás a Futapest klub szervezőitől kérhető a 479-0447-es vagy a (06-30) 971-9712-es telefonszámon.

Korábban: