Vágólapra másolva!

Szilveszteri tollasparti Káposztásmegyeren

December 31-én, hétfőn, azaz szilveszter napján is tollaslabda versenyt rendez a Diaboló SE. Dr. Kiss Péter, az egyesület vezetője úgy gondolta: szilveszterre nem is lehet jobb ünnepi program, mint egy tollasbál. Csak itt sportolni is kell; illetve pontosabban: itt sportolni kell!

A Diaboló Tollaslabda Szilveszterre december 31-én délután 18 óráig bárki jelentkezhet. A részvételi díj 3000 forint, melyet a helyszínen, a IV. kerület, Homoktövis utca 100. alatt található Általános Iskolánál kell befizetni. 1000 forint kedvezményt jelent, ha valaki indult már a Diaboló Tollaslabda Hétvégék versenyein, és mindezt emléklappal be is tudja bizonytani. Továbbá az is kedvezmény, ha valaki 29-ig befizeti a nevezési díjat, ami így 2000 forint.

A verseny szilveszter napján, este 18 órakor kezdődik, és 2002. január elsején reggelig tart. Persze a szilveszteri virsli és a pezsgő nem maradhat majd el éjfélkor, de a szervezők kérik, hogy mindenki hozzon magával ételt és italt. A versenyen lehet indulni egyénileg és párosban is. Nevezés és információ: [email protected], illetve a 230-5710-es és a (06-20) 941-6101-es telefonszámokon.