Vágólapra másolva!
Folytatódik a Tóparti napok rendezvénysorozata. Ezen a hétvégén horgászversennyel,  szakkiállítással és vásárral, valamint eredeti német korsókból rendezett bemutatóval várják az ide látogatókat.
Forrás: MTI
Agárd


Horgászat a Velencei-tavon/sport/x-mag/20030612horgaszat.html

Bokor Károly szakíró pénteken egész nap dedikálja könyveit, 15 órától pedig egy előadás keretében szakmai tanácsokat ad, különösen a pergető horgászattal kapcsolatban, valamint az etetőanyagok és aromák környezetvédő hatását fejti ki. Szombaton a kiállításon és vásáron kívül Fűrész György, a MOHOSZ Halászati és Horgászati Osztályának vezetője tart lakossági fórumot. Szintén a Tóparti napok keretében hirdetik meg ugyanezen a napon, az I. Ultrabait - Rekord Horgászbolt-kupa elnevezésű horgászversenyt. A megmérettetést az agárdi Dock Étterem és a MÁV üdülő közötti partszakaszon rendezik, reggel 6 és 10 óra között. A verseny érdekessége, hogy a győztes a kupa mellett a testsúlyával megegyező Ultrabait etetőanyagot is hazavihet. Nevezni a Rekord Horgászboltban lehet, a verseny kezdetéig.

A horgász szakkiállítással egy időben és helyen eredeti német söröskorsókból, üveg- és ónkupákból, valamint tradicionális német gyártók által kínált egyedi és kisszériás korsókból rendeznek kiállítást és vásárt.