New York bunyómeccsel szórakoztat

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

"A szórakozás értékes és kritikus része életünknek" - mondta King. "Nem ülhetsz otthon egész nap a CNN-t bámulva, mert begolyózol. Újjáépülünk, és erősebbek leszünk, mint valaha. New York főpolgármestere, Rudy Giuliani heroikus küzdelmet folytat a krízis elhárítása érdekében. Arra bIztatott, hogy mindent folytassunk úgy, ahogy elterveztünk. Ez az összecsapás rengeteg embert hoz majd New Yorkba, akik pénzüket a helyi hotelekben, éttermekben és boltokban költik el. A meccs nemcsak a szórakozni vágyó embereknek, de New Yorknak is hasznos lesz."

Amint azt korábban megírtuk, az egykori pehelysúlyú WBO-bajnok Prince Naseem Hamed nem lép szorítóba, visszatérését februárra tervezi. Kötelek közé lép viszont szeptember 28-án a WBU kispehelysúlyú bajnoka, Nedal Hussein 23-1 (12 KO) és a mexikói Tat Torres, akik Sydneyben csapnak össze.

A bokszvilág híréhez tartozik, hogy az egykori kisközépsúlyú versenyző, Tony Ayala Jr. ismét börtönbe került, ezúttal rablás miatt. Ayala korábban 16 évet töltött már rács mögött, miután 1983-ban, New Jersey állam Patterson nevű városában megerőszakolta egyik szomszédasszonyát. Ayala 1999-es szabadulás után megpróbálkozott a visszatéréssel, de néhány győzelem után tavaly kikapott Yory Boy Campostól.

Pincési László

Korábban: