Vágólapra másolva!
Valóra vált a brazil szupermodell, Janaina Prazeres álma, miután a norvég Playboy magazin címlapjára került. A szőke bombázó ezt követően úgy döntött, a kedvenc futballistájának, a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messinek ajánlja az első példányt.

A nem rég a tökéletes női ideálnak megválasztott brazil modell a múlt hónapban a norvég Playboy kedvéért levetkőzött, majd a nyuszis magazin egy interjút is készített vele, amelyben elárulta, hogy Lionel Messinek szeretné felajánlani az első címlapfotóját.

Prazeres aztán a hivatalos Instagramon oldalán is megosztott egy bejegyzést, amit egyenes az argentin sztárfocistának címezett.

"Nagyon örülök, hogy megoszthatom veletek ezt a pillanatot, végre valóra vált az álmom a Playboynak köszönhetően. Az első dedikált példányt egy különleges embernek szeretném ajánlani. Ha a borítón szereplő személy a világ legtökéletesebb nője, akkor szerintem úgy tisztességes, ha az univerzum legnagyobb játékosa kapja meg. Messi, szeretnélek megtisztelni egy számomra nagyon értékes darabbal, az első nemzetközi borítómmal, amit ma elküldök neked. Megérdemled!" - olvasható a brazil modell bejegyzésében.

Janaina ezt követően az argentin szupersztárt dicsérte, és reményét fejezte ki, hogy az Inter Miami klasszisa örülni fog az ajándéknak.

"Messi gyönyörű férfi, mindig kifogástalanul néz ki. Örülnék neki, ha elolvasná a neki küldött levelemet, remélem tetszeni fognak neki a képek".