Vágólapra másolva!
A nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi és családja hazatért az argentin futballista szülővárosába, Rosarioba, hogy ott ünnepeljék a karácsonyt és a szilvesztert.

A spanyol Marca beszámolója szerint az Inter Miami világbajnok sztárjának az indulását kissé el kellett halasztani, mivel még megvárta, hogy véget érjen az iskolai tanév a gyermekei számára az Egyesült Államokban.

Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzo Argentínában töltik a karácsonyt Forrás: AFP/Julien De Rosa

Messi a felesége húga miatt elhagyta a családi fészket

Azonban Messi nem csupán az ünnepek miatt hagyta el Miamit, ugyanis a napokban egy fontos eseményre is hivatalos. A sztárfocista ugyanis még karácsony előtt részt vesz Carla Roccuzzo, vagyis a felesége, Antonela húgának az esküvőjén. Érdekesség, Carla Messi koszorúslányai közé tartozott, amikor a futballista 2017. június 30-án házasságot kötött Rosarióban.

Emellett vár még egy fontos találkozó a napokban Messire, aki a hírek szerint hamarosan leül beszélni az argentin válogatott szövetségi kapitányával, Lionel Scalonival, hogy megtárgyalja jövőjét a posztjáról vélhetően távozó edzővel.

A 36 éves klasszis a tavalyi világbajnoki győzelem évfordulója kapcsán érzelmes posztot osztott meg az Instagram oldalán.

- írta Messi a bejegyzésében, amelyben megosztott néhány képet a vb-döntő utáni ünneplésről.