Vágólapra másolva!
Az NBA-ben szereplő Brooklyn Nets egykori pompomlánya, Jen Rufo bevalotta, hogy több játékossal is állt szexuális kapcsolatban éveken át, annak ellenére, hogy ezt a liga szabályzata tiltotta.

Rufo 2011 és 2015 között volt a Nets táncosa, a napokban pedig a Danny & Leo Show-ban beszélt arról rendkívül őszintén, hogy többször is megszegte a szerződését és lefeküdt a kosarasokkal, akik között voltak korábbi legendás játékosok is.

Szóval amíg ott táncoltam, többször is megtettem. Nem értek egyet azzal, hogy ezáltal tehetségtelenebb lennék, vagy kevesebb. Tudok egyszerre tehetséges és szexi is lenni, és nem hiszem, hogy ezért elveszíteném a hitelességemet vagy bármi mást" – modta Rufo.

Rufo korábban a New Jersey-i Netsnél kezdte a profi szurkolói pályafutását, majd amikor a franchise átköltözött Brooklynba, ő is követte a csapatot. Egészen 2015 januárjáig szurkolt a csapatnak, ezt követően személyi edző lett. Bár a podcastben rengeteg titkot elárult, többek között, hogy nem kevesebb, mint hét NBA-játékossal feküdt le, amíg hivatásos szurkoló volt, ám ahhoz ragaszkodott, hogy nem fogja őket megnevezni, mert egyiket sem akarja kellemetlen helyzetbe hozni. Azonban úgy fogalmazott, hogy nem épp cserepados játékosokkal volt dolga, hanem igazi sztárokkal.