Vágólapra másolva!
A tavalyi katari labdarúgó-világbajnokság egyik legnagyobb sztárja, a horvát szurkolónő, Ivana Knöll ismét hallatott magáról, ugyanis bikinit húzott és férfiak millióit kergette ismét őrületbe.

Knöll Marbellából üdvözölte rajongóit, ráadásul tette mindezt egy olyan szexi videóval, amitől még forróbbnak érezhetjük, az amúgy sem hűvös szeptemberi napokat. A hatalmas melleiről elhíresült modell egy apró, rózsaszín bikinit húzott, ami alig takar valamit a bájaiból.

A horvát szurkolónő tavaly egészen az elődöntőig szoríthatott a kockásmintás miniruháiban hazája válogatottjának a foci-vb-n, most pedig ugyancsak mellbedobással készül a rögbi világbajnokságra. Ám mivel Horvátország nem szerepel a vb-n, így másik csapatot kellett választania.

Az Instagram-oldalán közzé tett képen piros-fehér-kék színű bikiniben pózol a medence mellett, amiből kiderült, hogy a házigazda Franciaországra esett a választása.

A 30 éves korábbi szépségkirálynő viszont Kylian Mbappéval ellentétben nem volt jelen a franciák nyitómeccsén, ugyanis Ibizán bulizott.