Vágólapra másolva!
Thess Krönell, a német TuS Metzingen női kézilabdacsapatának korábbi svéd játékosa elárulta, hogy ki helyezett el kamerát a csapat tusolójában.

Mint arról januárban mi is beszámoltunk, bizarr eset sokkolta a német kisvárost Metzigent: egy meg nem nevezett, de "a csapathoz közelálló" személy kamerát helyezett el a női kézilabdacsapat tusolójában. Nem tudni, meddig volt ott a készülék, mielőtt egy játékos észrevette volna.

"Késő esti edzés után voltunk, tíz óra körül járhatott, amikor a lányok zuhanyozni mentek, és akkor vették észre a kamerát" - mondta Thess Krönell, a német csapat svéd játékosa, aki pont nem volt a tusolóban akkor.

Krönell elmondta, hogy a várost, ahol jószerével a női kézilabdacsapat jelenti a sportot, szinte sokkolták a történtek, az pedig különösen fájó volt, amit Rott Ferenc, a klub magyar menedzsere mondott, miszerint egy "a csapathoz közelálló" személyre terelődött a gyanú, akiben mindenki megbízott.

Krönell most a Göteborg Post napilapnak elmondta, hogy a csapat egyik edzője volt a tettes (vagy azok egyike), akit a történtek után természetesen azonnal kirúgtak.

Krönell felbontotta a szerződését a csapattal, de két honfitársa, Madeleine Östlund és Rebecca Nilsson továbbra is a német csapat játékosa.