Felrúgta a labdaszedőt, majd nevetséges gólt lőtt az angol foci legendás botrányhőse - videó

Football, firo: 26.06.1996 European Football Championship Euro Euro 1996 semi-finals, knockout phase, semi finals, archive photo, archive pictures Germany - England 6: 5 in, after penalty shootout knockout phase archive photo football European Championshi
Football, firo: 26.06.1996 European Football Championship Euro Euro 1996 semi-finals, knockout phase, semi finals, archive photo, archive pictures Germany - England 6: 5 im, after penalty shootout Paul Gascoigne, half figure, jubilation, cheers, gesture | usage worldwide (Photo by firo Sportphoto / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A glasgow-i Rangers futblallklub fennállásának 150. évfordulója alkalmából rendezett gálamérkőzésen ki más, mint Paul Gascoigne volt a főszereplő.

Az 54 éves korábbi 57-szeres angol válogatott középpályás 1995 és 1998 között játszott az akkor még Glasgow Rangers néven szereplő csapatban, amelyben 104 mérkőzésen 39 gólt szerzett, és 1996-ban bajnok és kupagyőztes, míg a következő évben szintén bajnok és ligakupa-győztes lett.

A skót szurkolók pedig angol létére is imádták és imádják Gascoigne-t, aki már a bemelegítés során jelezte, hogy "nagy formában" van, a pályára hívta az egyik labdaszedő kisfiút, akit aztán hátulról felbuktatott.

A meccsen is megvolt aztán a maga pillanata, sikerült a kapuba találnia, miután mindkét csapat játékosai megtettek mindent, hogy ez sikerüljön neki.

A gálamérkőzésen többek között olyan korábbi vagy éppen még mindig aktív játékosok léptek pályára, mint Luis Figo, Kaká, Nuno Gomes, Ricardo Quaresma, és a csapat korábbi játékosai, Giovanni van Bronckhorst és Ronald de Boer.