A legszexibb olimpiai bajnokkal flörtölt a nős Conor McGregor

62nd Annual GRAMMY Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles DOWNTOWN DTLA County CITY Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT ARRIVAL Attending Celebrities CELEBRITY Posing VERTICAL PORTRAIT FASHION 2020 P
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 26: Conor McGregor arrives at the 62nd Annual GRAMMY Awards held at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Bár nős ember, de most Monte Carlóban vakációzva nem ismer határokat az élvezetek habzsolásában az egykori MMA-sztár Conor McGregor.

Az aktív sporttól már visszavonult ír ketrecharcos Conor McGregor Monte Carlóban jelent meg egy partin. Túlzás lenne azt állítani, hogy az eseményhez illő ruházatot öltött, viszont ezt elnézték neki, mert egy olimpiai bajnoknővel múlatta az időt – számolt be a Bors. Alkalmi partnere, Karolina Szevasztjanova a 2012-es londoni olimpián a tornasportban szerzett ötkarikás aranyérmet, és jelenleg Monte Carlóban éldegél. Nyolc éve éppen őt választották meg a nyári játékok szépségkirálynőjének.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karolina (@karolisha.s) által megosztott bejegyzés,

A csinos hölgy Instagramján azzal dicsekedett, hogy McGregorral futott össze, jókat dumcsiztak, az ír klasszis ballal még be is mutatott neki egy ütést. Szevasztjanova amúgy botrányt okozott a múltban azzal, amikor a híres orosz jégkorongozó Alekszandr Ovecskin magánéletébe tiport bele.

Ovecskin ugyanis feleségül kívánta venni a teniszező Marija Kirilenkót, ám amikor utóbbi hölgy megtudta, hogy a hokis megcsalta Szevesztjanovával, azonnal felbontotta az eljegyzést.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Standard and favorite question - 1 or 2 ??) for me second photo is better

Karolina (@karolisha.s) által megosztott bejegyzés,