Vágólapra másolva!
A Manchester United legendája, Wayne Rooney egy londoni pankráció show-n vett részt, ahol a skót WWE-sztár, Drew McIntyre alaposan kigúnyolta őt a nézők előtt.

A 2021-ben visszavonult, azóta edzőként több csapatnál is megbukott Wayne Rooney régóta rajongója a küzdősportoknak, egy időben az a hír járta, hogy bokszolónak állhat a jövőben. A Manchester United történetének legeredményesebb futballistája a gyermekeivel ellátogatott egy londoni pankráció show-ba, ugyanis a WWE az európai turnéja során Nagy-Britanniában is egy nagyszabású műsort rendezett.

Kigúnyolta Wayne Rooney-t a legendás pankrátor

A legendás skót pankrátor, a háromszoros világbajnok Drew McIntyre a Jey Uso elleni meccse előtt a közönség soraiban észrevette a fiai társaságában ülő Ronney-t, akihez eleinte tiszteletteljes szavakkal szólt. "Ha már a brit legendákról beszélünk, itt van Wayne Rooney is igaz? Meg kell adnom neked a tiszteletet, ahogyan egy brit legenda teszi azt egy másikkal, hiszen a te idődben őrülten jó voltál" - köszöntötte Rooneyt 16 ezer tomboló szurkoló előtt McIntyre, majd alaposan kigúnyolta a korábbi focistát.

"De mi nem egyidősek vagyunk? Mi a fene történt veled?" -

utalt rá a Rangers-szurkoló skót pankrátor, hogy a szakállas Rooney jóval idősebbnek néz ki, mint egy 38 éves férfi. Az egykori világklasszis csatár nem szólalt meg, csak kínosan mosolygott, miközben a nézők hangosan kinevették.

A játékosként 120-szoros angol válogatott Rooney edzőként egyelőre nem túl sikeres, legutóbb a Birmingham City-től rúgták ki mindössze 15 meccs után. A legendás focistának jelenleg nincs csapata, és konkrét hírek még nem érkeztek arról, hogy valóban ökölvívóként folytatná-e sportkarrierjét.

Kapcsolódó cikkek