Vágólapra másolva!
A Ferencváros a Kisvárda elleni döntetlennel bebiztosította sorozatban hatodik, összességében pedig 35. bajnoki címét. A közösségi médiában Sulyok Tamás köztársasági elnök is gratulált a zöld-fehérek történelmi sikeréhez.

A Ferencváros a Kisvárda ellen csak 0-0-s döntetlent játszott szombaton a Groupama Arénában, ám így is bebiztosította újabb bajnoki címét, ugyanis a második helyezett Paks 5-0-ra kikapott a Puskás Akadémia vendégeként. A zöld-fehérek sorozatban hatodik alkalommal nyerték meg az NB I-et, ezzel pedig klubtörténeti rekordot állítottak fel. A közösségi médiában Magyarország köztársasági elnöke, Sulyok Tamás is gratulált a Fradi újabb sikeréhez, az államfő a Facebookon megosztott posztjában fejezte ki elismerését a bajnokcsapat előtt.

Gratulálok a Ferencváros klubtörténeti sikeréhez! Minden klubnak hasonló, motiváló sikereket kívánok!" -

írta posztjában Sulyok Tamás.

A Ferencváros 1908 és 1913 között sorozatban ötször lett magyar bajnok, így tavaly ezt a klubrekordot beállította, idén viszont megdöntötte, hiszen korábban még nem fordult elő, hogy zsinórban hatszor végzett volna az élen az NB I-ben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.