Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Ferencvárosi Torna Club a hivatalos honlapján tudatta, hogy a norvég válogatott Tokmac Nguen a svéd Djurgarden együtteséhez igazolt.

Az egyszeres norvég válogatott támadó 2019 februárjában igazolt a Fradihoz, 193 meccsen 47 gólt lőtt és 33 gólpasszt adott. Öt év alatt öt bajnoki címét és egy Magyar Kupát nyert a Fradival. Emellett szerepelt a Fradival a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportkörében is. 

Tokmac Nguen a svéd Djurgarden együtteséhez igazolt
Fotó: dif.se

A Ferencváros honlapján kiemelik, hogy Tokmackal nyerte meg a Fradi a klub történetének 30. bajnoki címét, emellett megemlítik, hogy a norvég támadó győztes gólt szerzett a Celtic elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, de eredményes volt a Dinamo Kijev elleni 2-2-vel zárult hazai BL-meccsen is. 

Góljai mellett megannyi remek megmozdulással, csellel, csupaszív játékával és győztes mentalitásával nyerte el a Fradi-szurkolók szimpátiáját.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.