Vágólapra másolva!
Kászonyi Dániel a foci helyett végül inkább a képzőművészetet választotta, és ma már a Premier League legnagyobb sztárjai adják kézről kézre a telefonszámát.

A magyar tetoválóművész, Kászonyi Dániel neve, egészen pontosan művészneve, a Daniel Casone garanciának számít a tetoválásra vágyó PL-sztárok körében. Kászonyi 15 éves koráig a Fradiban futballozott, ekkor azonban új irányt vett az élete. A Kisképző szakgimnáziumban tanult, majd Angliába költözött, ahol autót mosott és tetoválásokat vállalt. Hamar elkezdett gyarapodni az ügyfélköre, olyannyira, hogy a szupermodell Kate Mosst tetoválni tanította, az angol válogatott Raheem Sterlingre pedig a liverpooli otthonában varrt tetkót, írja a művésszel készült interjúban az NB1.hu oldal.

Míg kezdetben munka után szólított le embereket, hogy szívesen tetoválná őket, ma már a legnagyobb sztárok, focisták, zenészek, topmodellek adják kézről kézre a telefonszámát, ő pedig sokukhoz házhoz megy, annyira megbíznak benne. Az első focista, akit kivarrt, az Everton és a Leicester City korábbi jamaicai válogatott játékosa, Jermaine Beckford volt, majd őt követte a ma már 82-szeres angol válogatott, a Liverpoolban és a Manchester Cityben is megfordult, jelenleg a Chelsea-ben játszó Raheem Sterling. 

Majd jöttek sorra a többie, Riess Nelson, Joe Willock vagy éppen Jadon Sancho. 

Olyan ez, mint egy piramis

- mondja Kászonyi, aki elárulja, egy-egy munka során nem lesznek országos cimborák a híres focistákkal, de a kapcsolat megmarad. 

Sterlinggel két hete, Sanchóval két hónapja beszéltem, hogy lehet, átmegyek hozzájuk munkaügyben. Ők is élik, én is élem az életemet. De van, hogy üzenetet küldenek, és beajánlanak valakinek, de azért nem vagyunk mindennapi kapcsolatban.

Nem rég beszámoltunk róla, hogy Szoboszlai Dominik is új tetoválással gazdagodott, és természetesen őt is egy magyar művész díszítette tovább. 

Kapcsolódó cikkeink: