A megalázott Bayern München-legenda a saját csapatát kritizálta

Thomas Müller a kispadól beállva próbált segíteni a Bayern Münchennek
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Thomas Müller, a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München sztárja szerint bátortalanul játszottak szombat este a listavezető Bayer Leverkusen vendégeként, és elsősorban ezért szenvedtek 3-0-s vereséget.

A 34 éves támadó a Sky Sports televíziónak azt mondta, az edzéseken egészen más mentalitást tapasztal játékostársaitól, mint amit a szombati találkozón látott.

Thomas Müller a kispadól beállva próbált segíteni a Bayern Münchennek
Fotó: AFP

Az egész csapat sokkal jobbnak tűnik a tréningeken, ott bátrabbak vagyunk és szabadabban futballozunk. Most senki nem vállalta fel közülünk a kockázatot, nem voltunk meccsben

 - nyilatkozta csalódottan Müller.

A vereséggel a legutóbbi 11 bajnokságot egymás után megnyerő Bayern - amelynek másodedzője Lőw Zsolt - ötpontos hátrányban van a Bundesligában még mindig veretlenül éllovas, minden versenysorozatot figyelembe véve 31 idénybeli győzelemnél járó Leverkusennel szemben. Müller kiemelte, Thomas Tuchel vezetőedzőt felesleges kritizálni a vereség miatt.

Bőven elég nemzetközi szintű futballista volt ott a pályán, emiatt nincs ok arra, hogy az edzőről beszélgessünk

 - fogalmazott a 2014-ben világbajnok játékos.

A Bayern München már szerdán javíthat, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párosításának első mérkőzését vívja ugyanis Rómában, a Lazio vendégeként.