Sydney Sweeney egy szál bugyiban lépett ki az utcára - kép

Vágólapra másolva!
Sydney Sweeney ezúttal is ledobta a ruháit, szinte meztelenül lépett ki az utcára.
Vágólapra másolva!

Az Eufória sztárját már több mint 20 millióan követik az Instagramon – és általában nem is okoz nekik csalódást. Gyakran mutogatja magát merészebb képeken, de meztelenül is lehetett már látni napjaink egyik legszexibb színésznőjét.

Legutóbb gondolt egyet, és egy szál bugyiban ment ki New York utcáira, megjelenésére pedig mindenki azonnal felfigyelt. A csillogó fehérneműhöz egy oversize ezüst blézert, alá pedig egy fehér selyemblúzt vett fel, így nem közönséges, hanem elegáns viseletet kölcsönzött Sydney Sweeney-nek, amit egy térdzoknival s egy magassarkú cipővel egészített ki - szúrta ki a Mirror. 

Sydney Sweeney egy szál bugyiban, SydneySweeney, amerikai színésznő
NEW YORK, NEW YORK - MAY 08: Sydney Sweeney is seen in Gramercy on May 08, 2024 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)
Fotó: Getty Images/Gotham

Komoly anyagi gondjai voltak

Sokan felkapták a fejüket, amikor tavaly Sydney Sweeney, napjaink egyik legismertebb fiatal színésznője azt nyilatkozta, hogy komoly anyagi gondokkal küzd. Bár az Eufória és a Fehér Lótusz sztárja vett magának egy 3 millió dolláros kaliforniai házat, akkor úgy nyilatkozott, hogy a biztonsági kapu megvásárlására már nem maradt pénze.

Úgy tűnik azonban, hogy a 25 éves sztár anyagi helyzete azóta jobbra fordult, ugyanis Sweeney a vőlegényével most vásárolt egy 6,2 millió dolláros birtokot Bel Airben. A kissé elhanyagolt állapotban lévő ház még az 1930-as években épült, és a párnak a licitharc során 250 ezer dollárt kellett fizetnie az eredetileg meghirdetett áron felül – írja az Elite Agent..

Az 1,25 hektáron fekvő ingatlan utoljára 1984-ben cserélt gazdát, akkor kevesebb mint 350 ezer dollárért. A birtok a hollywoodi aranykor híres forgatókönyvírójának, Delver Daves fiának a tulajdonában állt évtizedeken át.

A kétszintes főépület és a vendégház jelenleg 4477 négyzetláb lakóterülettel, illetve öt hálószobával és négy fürdőszobával rendelkezik. A ház belső tereiről nincsenek elérhető képek, azonban nem kizárt, hogy a pár megspórolja az átfogó felújítási munkálatokat, és inkább lebontja az épületeket, hogy újat építtessen a telken.