Vágólapra másolva!
Az egyiptomi labdarúgó-válogatottnál és a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpoolnál is fellélegezhetnek, mivel kiderült, hogy az Afrika Kupán megsérült Mohamed Szalah sérülése nem olyan súlyos, mint amilyennek elsőre tűnt.

Megsérült a Liverpool sztárja

Az egyiptomi fociválogatott két döntetlennel rajtolt az elenfántcsontparti Afrika-kupán, azonban a csapat számára ennél is nagyobb gond, hogy a legnagyobb klasszisát, Mohamed Szalahot sérülés miatt le kellett cserélni a Ghána elleni mérkőzésen. A Liverpool világsztárja az első félidő hosszabbításában lent maradt a földön és jelezte, hogy gond van, ezért nem tudta folytatni a játékot.

Mohamed Szalahnak két meccset kell kihagynia sérülés miatt Forrás: AFP/Issouf Sanogo

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp péntek délelőtti sajtótájékoztatón nem titkolta, elsőre sokkolta a hír, és nem zárta ki annak lehetőségét, hogy az angol klub egészségügyi stábját elküldi az Elefántcsontparton rendezett tornára, hogy felmérje a világsztár szélső állapotát.

Fellélegezhetnek Liverpoolban, nem olyan súlyos Szalah sérülése

Azonban időközben új hírek érkeztek Szalah sérüléséről, és úgy fest, nem olyan tragikus a helyzet, mint azt elsőre gondolták. Az Egyiptomi Labdarúgó-szövetség ugyanis a közösségi oldalán bejelentette, hogy Salahnak a combhajlítóizom-húzódással járó sérülése miatt két mérkőzést kell kihagynia.