Vágólapra másolva!
Jesse Lingard, a 32-szeres angol válogatott focista gőzerővel készül a visszatérésre. A 31 éves támadónak tavaly nyáron járt le a szerződése a Nottingham Forest csapatánál, majd úgy tűnt, a Steven Gerrard által edzett szaúdi al-Ettifaq játékosa lesz, azonban a szerződés mégsem jött össze neki, így Lingard fél éve klub nélkül tréningezik. A Manchester United egykori játékosa ezúttal egy dubaji edzőteremből jelentkezett be, azonban az Instagram posztjához hozzászólt Paul Scholes, a Vörös Ördögök legendás játékosa, aki azonnal felrobbantotta az internetet.

Lingard a Nottingham Foresttől való távozás után a szaúdi al-Ettifaq csapatával tréningezett, de szerződtetése kútba esett, más csapatot viszont azóta sem talált magának. Ennek ellenére az angol válogatott focista folyamatosan osztja meg az edzéseiről készült képeket és videókat, hogy ezzel is jelezze, remek formában tartja magát.

Paul Scholes keményen beszólt Jesse Lingardnak Forrás: NurPhoto via AFP/MI News

Lingard a napokban is posztolt az Instagram-oldalára arról, hogy Dubjaban készül a visszatérésre konditermi edzéssekkel. Ezek húzta fel magát Paul Scholes, a Manchester United legendás játékosa, aki a pályán szeretné látni korábbi csapattársát.

– írta a Manchester Uniteddal minden lehetséges trófeát begyűjtő Paul Scholes, aki nem sokkal később törölte a hozzászólását, az internet azonban nem felejt.

jesselingard@instagram, Jesse Lingard, JLingz Forrás: jesselingard@instagram

Lingardot az utóbbi időben az Everton hívta próbajátékra, a napokban pedig olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy az angol válogatott játékos felajánlotta a szolgálatit az FC Barcelonának, ugyanis az évi 2 milliós eurós fizetését könnyedén kigazdálkodhatná a katalán csapat.

Lingard korábban 232 mérkőzést játszott a Manchester Unitedban. 2016-ban FA-kupát nyert a csapattal, 2017-ben pedig Angol Szuperkupát, Ligakupát és Európa-ligát.