Vágólapra másolva!
A Premier League-ben feltűnően gyengén szereplő Chelsea-t újabb csapás érte, ugyanis az együttes csapatkapitánya, Reece James sérülés miatt hónapokig nem játszhat.

A Chelsea az előző idényben is nagyon rosszul szerepelt, a londoni együttes szégyenszemre csak a PL 12. helyén végzett, így nem tudott európai kupaszereplést kiharcolni. A klub amerikai tulajdonosa, Todd Boehly hiába költött rengeteg pénzt futballistákra és ültette le a kispadra az argentin sztáredzőt, Mauricio Pochettinót, a csapat teljesítménye továbbra is elképesztően gyenge.

A Chelsea jelenleg is csupán a tabella 12. helyén áll, raádásul újabb csapás érte, mert a csapatkapitánya hosszú időre kidőlt.

Reece James hónapokra kidőlt Forrás: AFP/Peter Powell

Márciusig nem játszhat a csapatkapitány

A csapat angol válogatott jobbhátvédjét,

Reece Jamest a kiesés elől menekülő Everton ellen 2-0-ra elveszített meccs első félidejében le kellett cserélni, azóta pedig kiderült, hogy hosszú kihagyás vár a csapatkapitányra.

A hírek szerint a 24 éves futballista súlyos combizomsérülést szenvedett és csak márciusban térhet vissza a pályára. A BL-győztes játékos balszerencsés idényt fut, hiszen a Liverpool elleni nyitómeccsen megsérült, majd október végén visszatérhetett, de röviddel azt követően, hogy újra stabil kezdőjátékossá vált, ismét hónapokra kidőlt.