Újabb hírek érkeztek a Barcelona sérült sztárfocistájáról

fbl Horizontal
Spain's midfielder #09 Gavi leaves the pitch after resulting injured during the UEFA Euro 2024 group A qualifying football match between Spain and Georgia at the Jose Zorrilla stadium in Valladolid on November 19, 2023. (Photo by CESAR MANSO / AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos térdsérülést szenvedett a spanyol válogatottban, a Grúzia elleni Európa-bajnoki selejtezőn Gavi, aki könnyen lehet, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára.

A csoportját megnyerő spanyol csapat hiába nyerte meg a meccset 3-1-ra, a szurkolók szomorkodhatnak Gavi miatt. A Mundo Deportvo arról ír, hogy a 19 éves focistát műteni kell, és már az időpont is megvan, jövő kedden, november 28-án fekszik majd kés alá Barcelonában.

Gavi súlyos sérülést szenvedett a válogatott meccsen Forrás: AFP/Cesar Manso

A középpályás jobb térde sérült, a műtét során pedig a tédszalagokat kell rögzíteni, miután a seletezőmérkőzés 25. percében egy párharcot követően a földön maradt, és az első diagnózis szerint keresztszalag-szakadást szenvedett.

19 éves középpályás, aki már 27 válogatottságnál tart, legalább hat-nyolc hónapos kényszerszünettel számolhat, nem kizárt, hogy a nyári Eb-t is ki kell hagynia.

Luis de la Fuente szövetségi kapitány pályafutása legkeserűbb győzelméről beszélt egyik alapemberének kidőlése miatt, a második gólt szerző Ferran Torres pedig találata után barcelonai klubtársának a mezét tartotta a magasba.