A Fradi edzője kiröhögte a 24.hu újságíróját a Puskás Akadémia elleni meccs után

Dejan Sztankovics
Dejan Stankovic (UC Sampdoria) during the Serie A match between Juventus and UC Sampdoria at Allianz Stadium on March 12, 2023 in Turin, Italy. (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros idegenben 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A zöld-fehérek vezetőedzője, Dejan Sztankovics a lefújás után a sajtótájékoztatón értékelte a találkozót.

„Először is gratulálok mindkét csapatnak. Az első félidőben kontrolláltuk a meccset, nyomtunk, gólt is szereztünk. A meccs végén is ezt kellett volna, hasonlóan fókuszálni, és ha lehetőségünk van, be kellett volna lőni a győztes gólt.

csak a többi időben uraltuk a meccset" – kezdte Sztankovics, aki kiemelte a Puskás Akadémia sok kis taktikai szabálytalanságát és jó védekezését is.

Hozzátette, hogy az elmúlt három bajnokin szerzett egy ponton nyilvánvalóan javítani kell.

Dejan Sztankovics csapata döntetlent játszott Felcsúton Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A Fradi legközelebb csütörtökön este, a szerb Csukaricski elleni Konferencia-liga-összecsapáson lép pályára, így Sztankovics már erről is beszélt.

„Ha egy olyan fontos meccset játszik egy csapat, mint a mai, akkor kizárólag arra koncentrálhat. De vannak kiváló emberek a stábban, akik segítenek abban, hogy ma estétől már a Csukaricski elleni találkozóra koncentrálhassunk, és elkezdjük a felkészülést. Egy ottani győzelem természetesen nagyon fontos lenne a továbbjutás szempontjából" – mondta a szerb szakember.

Az utolsó kérdést a 24.hu újságírója tette fel, aki azzal próbálta kihozni a sodrából Sztankovicsot, hogy rákérdezett, mi baja volt Alekszandar Pesiccsel és Marquinhosszal, hogy a meccs elején sokat magyarázott nekik.

Valamint az újságíró azt is megkérdezte, hogy Sztankovics mennyire érzi magáénak most a csapatot, és mi a véleménye arról, hogy a Puskás-edző Hornyák Zsolt meccs előtti nyilatkozata alapján ez még inkább Máté Csaba csapata.

A Fradi edzője azonban nevetve úgy reagált, hogy ezekre egyszerűen nem tud válaszolni, majd felállt, és azt mondta: "because we are Ferencváros!", azaz "mert mi vagyunk a Ferencváros!".

Az ominózus jelenet a lenti videó végén található.