Sztankovics a lelátón figyelte a szerbek kivégzését, majd titkokat árult el a Fradi sérültjeiről

Dejan Sztankovics, Ferencváros
Firenze, 2023. október 5. Dejan Stankovic, a Ferencváros vezetőedzője (k) a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének második fordulójában játszott Fiorentina - Ferencvárosi TC mérkőzés után a firenzei Artemio Franchi Stadionban 2023. október 5-én. A végeredmény 2-2-es döntetlen lett. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) címvédő férfi Ferencváros vasárnap 17.00-tól a Puskás Akadémia ellen folytatja szereplését. A 14. fordulóban sorra kerülő mérkőzés előtt a vezetőedző, Dejan Sztankovics mondta el, mit vár a találkozótól.

Dejan Sztankovics a lelátón volt a Fradi-gálán

Kedden a helyszínen tekintette meg a Ferencváros és a Crvena zvezda vízilabdameccsét Sztankovics, amelyen lehengerlő játékkal, 20-6-ra nyert a magyar csapat. Ezzel kapcsotban a szerb edző elmondta a fradi.hu-nak, nagyon élvezte a találkozót, de ahogy látta,

jelenleg a Ferencváros más szintet képvisel, mint a Crvena zvezda.

Dejan Sztankovics szerint nem változtak a Fradi céljai Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Az FTC egy nagyon erős csapat. A zvezda nagyon jól játszott az első negyedben, ám ezt követően elfogyott az energia, így nőtt egyre nagyobbra a különbség. Szerintem a Ferencváros esélyes akár a végső győzelemre is a BL-ben. Jól éreztem magam!"

A saját csapatával kapcsolatban elmondta, készen állnak a naptári év utolsó szakaszára, amikor is a Ferencvárosra három hét alatt még hét mérkőzés vár.

Nem változtak a Fradi céljai

"Sokat dolgoztunk a válogatott mérkőzések idején is. Két sérültünk van jelenleg, Varga Barnabás és Mohamed Ali Ben Romdhane. Mindenkire szükségünk van, hiszen tényleg sűrű lesz a következő hetek menetrendje, nem könnyű felkészülni arra, hogy az ünnepek előtt még hét mérkőzés vár a csapatra.

a nemzetközi kupában is. Megvan a minőség és energia a csapatban, felkészültünk az előttünk álló feladatokra, ezeken szeretnénk a legjobbat nyújtani" - mondta Sztankovics, aki azt is elárulta, hogy milyen találkozóra számít vasárnap a Puskás Akadémia otthonában.

Sztankovics szerint a Puskás elleni meccs olyan, mint egy derbi

"Nagyon nehézre! A Puskás Akadémia egy szervezett csapat, fontos, minőséget képviselő játékosokkal. Legutóbb egy nagyon érdekes meccset játszottunk a felcsútiak ellen a MOL Magyar Kupában, sok góllal, sok történéssel a pályán.

A Puskás elleni találkozó számunkra olyan, mint egy derbi, ennek megfelelően készültünk most is."