Vágólapra másolva!
A szerdai napi is számos érdekességet tartogatott a sport világában, így érdemes visszatekinteni, melyek voltak a legérdekesebb hírek. Ezek közül válogattunk, ha véletlenül valaki lemaradt volna.

Meghalt egy focista, nagy bajban a Haladás

A német harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő SSV Jahn Regensburg a közösségi oldalán jelentette be, hogy 25 éves korában meghalt a klub játékosa, Agyemang Diawusie. Az együttes egyelőre nem adott tájékoztatást a halál pontos körülményeiről.

Huszonöt éves korában meghalt Agyemang Diawusie Forrás: SSV Jahn Regensburg

Helyi sajtóhír szerint a Haladás futballcsapata csődbe mehet, a játékosok és az alkalmazottak hónapok óta nem kapnak fizetést, de az NB II-ben szereplő szombathelyi együttes vezetősége közleményben cáfolta a 104 éves klub esetleges megszűnését. Halmosi Péter, a Haladáshoz ezer szállal kötődő volt válogatott labdarúgó szerint a bajok nem most kezdődtek.

Szoboszlai megvédték, aki fánkot is árult

A Sky Sports, angol híroldalnak adott interjút Mohamed Szalah, a Liverpool világsztár csatárja, aki egy kérdésre válaszolva megemlítette Szoboszlai Dominik szerepét is a csapatban.

Szoboszlai Dominikék fánkot árultak Forrás: Twitter

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool játékosai a pályán kívül is megállják a helyüket. Tökéletes példa erre, ahogy Szoboszlai Dominik és két csapattársa fánkot árul a gyanútlan vásárlóknak.

Rossi maradhat, eltiltott csaló videóbíró

Sokkolta a magyar fociszurkolókat az az olasz sajtóinformáció, mely szerint Marco Rossi jövő nyáron a bajnoki címvédő Napoli edzője lehet. A magyar fociválogatott immár magyar-olasz állampolgárságú szövetségi kapitányának a távozására azonban nem sok esély van jelen állás szerint.

A Paris Saint-Germain Kylian Mbappé 98. percben értékesített botrányos büntetőjével mentett pontot a vendég Newcastle United ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A nagy port kavart büntetőt nem hagyta szó nélkül az UEFA sem, a lengyel VAR-bírót, Tomasz Kwiatkowskit meg is büntették. Nem is akárhogyan.

Szexbotrány és dögös gazdag focistafeleségek

Újabb szexbotrányba keveredett Neymar, akivel hivatalosan is szakított a párja, Bruna Biancardi. A hírek szerint a szakítás háttérben az áll, hogy a brazil sztárfocista egy pornómodellel flörtölt titokban.

David Beckham 1999-ben vette feleségül Victoria Adamset Forrás: AFP/Vanina Lucchesi

Dögösek és gazdagok: mutatjuk a 10 legsikeresebb szuperszexi focistafeleséget. David Beckham felesége a leggazdagabb, de ott van a listán Cristiano Ronaldo gyönyörű párja is. Elmúltak már azok az idők, amikor a gazdag sztárfocisták feleségei hátradőltek, dúskáltak a pénzben és sütkéreztek a férjeik dicsőségében. A Gambling Zone kutatása alapján a The Sun összegyűjtötte a világ tíz leggazdagabb focistafeleségét. A végeredményt illetően nincs meglepetés, hiszen az élen David Beckham felesége, az egykori Spice Girl, Victora Beckham végzett.

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában egy elképesztően fordulatos mérkőzésen a Real Madrid 4-2-re nyert hazai pályán a Napoli ellen, amely még kieshet. Az Arsenal kevesebb mint fél óra alatt kiütötte a Lenst, így magabiztosan jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.