Meghalt egy Boca Juniors-drukker a vesztes kupadöntő után

fbl Horizontal LIBERTADORES CUP FINAL FOOTBALL FAN
Fans of Boca Juniors watch at a bar in Copacabana, Rio de Janeiro, Brazil, the Copa Libertadores final football match between Boca and Brazil's Fluminense being played at Maracana Stadium, on November 4, 2023. (Photo by DANIEL RAMALHO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Fluminense ellen hosszabbításban elvesztett Libertadores-kupa döntője után öngyilkos lett a vesztes Boca Juniors egyik szurkolója.

A 23 éves, Marcelo nevű drukker haláláról édesanyja beszélt a Crónica című lapnak, és elkeseredésében a Buenos Aires-i csapatot tette felelőssé fia tragédiájáért.

"Azért halt meg, mert egy fanatikus szurkoló volt. Nagyon szerette a Bocát, és amikor a csapat veszített, akkor rendszeresen depresszióba esett.

(...) A Boca egy »szemét« klub, ők ölték meg a fiamat, mivel ő miattuk végzett magával. Ő nincs többé, és nincs az a játékos, vagy bárki más, aki meg tudna vigasztalni" – idézi az anyát a Nemzeti Sport Online.

A civilben rendőrként dolgozó drukker a publimetro.com honlap információi szerint halála előtt minden pénzét átutalta a testvére számlájára. Holttestére az édesanyja talált rá az ágyában fekve.