Fantasztikus ajándékot kapott Szoboszlai a korán jött Mikulástól - videó

Szoboszlai Dominik, Liverpool
Dominik Szoboszlai of Liverpool applauds the fans after the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023. (Photo by Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kissé türelmetlenek egyesek Liverpoolban, az angol sztárcsapat két játékosa ugyanis máris megtartotta a máshol csak december 6-án esedékes Mikulás-bulit.

A Liverpool csapatkapitánya, Virgil van Dijk és középpályása, Curtis Jones nem mindennapi ajándékokkal lepte meg csapattársait: saját arcképükkel és nevükkel ellátott tárgyakat osztottak szét közöttük, bukkant rá a hírre a Ripost, hozzátéve, hogy a Liverpooltól alig tíz kilométernyire fekvő Kirkbyben lévő AXA edzőközpontban már a karácsonyfát is feldíszítették.

Szoboszlai Dominik egy Jones arcképével ellátott bögre mellett egy piros köntöst is kapott, és úgy flangált benne, mintha ő lenne a Télapó.

A magyar válogatott futballista hamar fel is avatta bögréjét, Jonesnak pedig viccesen azt mondta, hogy a benne lévő ital lehetne egy kicsit édesebb.

A Liverpool vasárnap 17.30-tól a Luton Town otthonában lép pályára a Premier League 11. fordulójában.