Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik újabb rajongókat szerzett magának, ugyanis még az egykori angol kiválóság, Joe Cole is a Liverpool magyar sztárját dicsérte. A Chelsea legendája szerint a magyar válogatott csapatkapitánya már most a világ legjobb futballistái között van.

A Spíler Tv készített interjút az 56-szoros angol válogatott focistával, amelyben többek között Szoboszlai Dominikról is szó esett. A korábban Liverpoolban is megfordult Cole elárulta, milyen játékosnak tartja a 23 éves magyar középpályást és azt is, hogy szerinte melyik poszt áll neki a legjobban.

Szoboszlai nem csak Liverpoolt, hanem egész Angliát meghódította néhány hónap alatt Forrás: AFP/Justin Tallis

Nagyon sok játékost láttam már, aki külföldről igazolt Angliába, a legtöbbjük közel sem kezdett annyira jól, mint ő, főleg nem ilyen fiatalon. Szerintem az a poszt áll neki legjobban, amelyikben félig irányító, amelyikben hosszú labdákat adhat és kihasználhatja a passzolási képességeit, miközben megvan a szabadsága ahhoz, hogyha kis területet vesz észre, oda beindulhasson. Gólokat is szerez, kivételes a rúgótechnikája. Mindezért úgy gondolom, hogy a lehető legjobb klubba került, ott van mellette Mohamed Szalah, Luis Díaz és Darwin Núnez – mind gyors játékos, s az olyan jól passzoló focistának, mint Szoboszlai, ez maga az álom. Topjátékos, egy napon a világ egyik legjobb középpályása lehet, de már most is a legjobbak között van, fantasztikus futballista" – mondta a West Ham United, a Chelsea, a Liverpool és a Lille korábbi középpályása.