Vágólapra másolva!
Lisztes Krisztián mellett a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP bank Liga) szereplő Ferencváros talán legnagyobb reménysége a mindössze 17 éves Varga Zétény. A magyar utánpótlás-válogatott focista az idei szezonban az NB II-es Soroksárban bizonyíthat, ám a válogatott szünetet kihasználva ezúttal a harmadosztályú FTC II-ben bizonyíthatott. A szélső támadó pedig két nem akármilyen találattal hívta fel ismét magára a figyelmet.

Varga Zétény fantasztikus góljai

Varga Zétény - aki szeptember vége óta a Soroksárnál játszik - a 12. percben kapott labdát a jobb oldalon, majd a tizenhatos sarkáról játszi könnyedséggel a jobb felsőbe tekert a Szekszárd elleni meccsen - számolt be az ulloi129.hu.

Varga Zétény, a Fradi nagy reménysége Forrás: fradi.hu

Öt percre rá egy szögletvariációt követően gurítottak elé, ekkor pedig

22 méterről, kapásból lőtt a kapu jobb oldalába. Ez volt Zétény 8. NBIII-as meccsén 8. gólja a szezonban,

közben a Soroksárban is eredményes volt már, méghozzá a Haladás otthonában.

Varga Zétény jó úton halad

Varga Zétény pályaképe eddig a Ferencvárosnál már bevált metódus szerint zajlik. A 2006-os születésű futballista az FTC utánpótlásában kezdte, így a 2022/2023-as idénytől felkerült az FTC II-höz, ahonnan megnyílt az út számára első csapat edzései felé. Teljesítményének jutalmául 2022. szeptember 18-án, a Bicske elleni

MOL Magyar Kupa-mérkőzésen bemutatkozhatott a felnőttek között is, valamint az idén januárban ő is az UEFA Európa-liga nyolcaddöntőjére készülő kerettel tarthatott a spanyolországi edzőtáborba.

Noha a 23/24-es idényt még a tartalékcsapatnál kezdte, további fejlődése érdekében feljebb léphetett a Soroksárhoz, ahol rövid időn belül letette névjegyét - írta róla korábban a Fradi.