Nevetséges tizenegyest adott a másodosztályba száműzött angol sztárbíró - videó

Anthony Taylor
English referee Anthony Taylor gestures during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Fulham at Tottenham Hotspur Stadium in London, on October 23, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben megrendezett Wolverhampton-Newcastle United meccsen hatalmas hibát elkövető Anthony Taylort az előző hétvégére lefokozták az angol másodosztályba. A 45 éves játékvezetőnek a Preston-Coventry találkozón is sikerült a középpontba kerülnie.

Taylor a hazai csapatnak az első félidő hajrájában adott egy igencsak véleményes, de inkább nevetségesnek ható büntetőt.

A kiugratás után kilépő Milutin Osmajichoz alig ért hozzá ellenfele, Kyle McFadzean, ráadásul a montenegrói csatár előbb ellőtte a labdát, majd miután kihagyta a ziccert, a földre vetette magát.

Taylor azonban hajthatatlan volt és 11-est adott, amivel a meccset 3-2-re megnyerő Preston fordítani tudott a szünet előtt.

A Wolverhampton-Newcastle United PL-meccsen is nagyot hibázó angol játékvezető a vasárnapi Luton-Liverpool találkozón a videószobában közreműködött a szombati másodosztályú mérkőzése után. Egyelőre nem tudni, mikor kap újra mérkőzést az élvonalban a budapesti El-döntőt is vezető Taylor, de újabb botrányos döntése valószínűleg nem segít a helyzetén.