Haaland ügynöke komolyan figyelmeztette a sztárcsatár klubját

Horizontal
Manchester City's Norwegian striker #09 Erling Haaland celebrates after scoring their third goal during the English Premier League football match between Chelsea and Manchester City at Stamford Bridge in London on November 12, 2023. (Photo by Glyn KIRK / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Habár élvezi a játékot, második idényében 17 gólnál tart a Manchester City-ben Erling Haaland, ügynöke mégis figyelmeztette a klubot: a sztárcsatár előtt nyitva az ajtó, és akár el is hagyhatja a csapatot. 

Rafaela Pimenta azt mondta, a Haaland a saját sorsa ura, de mindig tisztelettel gondol a Manchester City-re, és ha bármilyen döntést is hoz, az úgy fog megtörténni, hogy neki és a klubnak is jó legyen.

Rafaela Pimenta elárulta, hogy az ajtó nyitva áll előtte, hogy a jövőben elhagyja a Cityt.

"Ha valaminek történnie kell egy napon, az biztos, hogy minden lépésről megegyezünk a klubbal. Ez mindig a tiszteletről szól."

Hamarosan akár másik bajnokságban folytatódhat Haaland karrierje Forrás: AFP/Glyn Kirk

Amikor az ügynököt megkérdezték arról, hogy Haaland boldog-e a csapatban, azt mondta: "Ezt tőle kell megkérdezni, és ez nem jelenti a kérdés ellenkezőjét. Tudom, hogy az, de nem szeretek mások nevében beszélni.

Úgy gondolom, hogy a sporteredmény akkor jön, ha jól megy a játék, ha van pozitivitás, harmónia, energia, ha maguktól mennek a dolgok."

A Borussia Dortmund korábbi gólkirályának édesapja, Alf-Inge Haaland korábban azt mondta, fia minden európai bajnokságban szeretné kipróbálni a képességeit.

"Minden ligában maradhatna maximum három-négy évig."