Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának rangadóján a címvédő Ferencváros hazai pályán 1-0-ra kikapott Fehérvár csapatától, ezzel a címvédő augusztus óta először veszített bajnoki mérkőzést hazai környezetben, míg a Fehérvár története során először nyert NB I-es meccset a Groupama Arénában. A találkozó után a Fehérvár győztes gólját fejelő Szabó Levente és a Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dénes értékelt az M4 Sport kamerája előtt.

Összetartó fehérvári csapat

„Nagyon sokat jelent számunka, mert a Fradi a listavezető és végre tudtunk nyerni idegenben.

– mondta a lefújás után a győztes gólt fejelő Szabó Levente, aki arra utalt a hosszú időszak említésével, hogy a Fehérvár tavaly október óta először tudott idegenben meccset nyerni az OTP Bank Ligában.

Dibusz Dénes reálisan értékelt a mérkőzés után Fotó: Csudai Sándor - Origo

Nincs kifogás

„Nagyon bosszantó ez a vereség, mert magunkat vertük meg. Kontrolláltuk a meccset, voltak lehetőségeink, de rengeteg hibát követtünk el, amikkel a Vidit helyzetbe hoztuk. Sok rossz döntést hoztunk mind a támadó, mind a védőharmadban, aztán egy furcsa góllal kikaptunk. Ma nem éreztem a csapatban azt az energiát, ami kellett volna. Nem tudunk olyan fordulatszámon pörögni, amivel akkora nyomást tudtunk volna helyezni a Vidire, hogy megnyerjük a meccset.

Nem tudtunk olyan energikusak lenni, mint csütörtökön, ennek ez lett az eredménye" – mondta a lefújás után Dibusz Dénes, a Fradi magyar válogatott kapusa.

A fehérváriak az idegenben és sikerükkel a tabella negyedik helyére léptek fel, míg az FTC sorozatban második vereségét szenvedte el a bajnokságban.