Vágólapra másolva!
A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Nagy Lajos kihirdette a 13 fős utazó keretét az egyesült arab emírségekbeli Ras al Khaimah-ban október 26. és november 4. között megrendezésre kerülő minifutball-világbajnokságra.

A magyar minifutball-válogatott nagyon bő kerettel kezdte meg idén januárban a vb-felkészülést, majd hosszú hónapok után előbb 17, végül vasárnap 13 főre szűkítette a nemzeti csapat létszámát Nagy Lajos. Ezzel pedig el is dőlt, kik képviselek a válogatott színeit az egyesült arab emírségekbeli Ras al Khaimah-ban.

Kiderült, kik utaznak a vb-re Forrás: Vaszkó Viktor

Íme, a magyar minifutball-válogatott 13 fős vb-kerete:

Kapusok: Tajti Bence, Bohony Bálint
Mezőnyjátékosok: Barabás Miklós, Ladányi Dávid, Bozsoki Imre, Csoszánszki Dávid, Kozó Viktor, Nádasi Kornél, Dunai András, Kiss Gábor, Győri Barnabás, Kövesdi Zsombor, Lovász Bence

Több keretszűkítés után értünk el oda, hogy a szerintem legerősebb csapatot ki tudtam hirdetni. Azt szeretném, hogy hozzuk ki magunkból a maximumot a világbajnokságon. Hogy ez mire lesz, az majd kiderül, de egy jó eredmény is lehet belőle" - mondta Nagy Lajos szövetségi kapitány.

Nagy Lajos kihirdette a vb-keretet Forrás: facebook.com/eurominifootball

A magyar minifutball-válogatott Szerbiával, Portugáliával és Líbiával került össze a H-csoportban. Nagy Lajos csapata október 25-én utazik az Egyesült Arab Emírségekbe, majd október 27-én Portugália ellen kezdi meg a világbajnokságot.

A magyar válogatott vb-csoportmérkőzései (magyar idő szerint):
Október 27.: 17.45: Magyarország-Portugália
Október 29.: 07.15: Magyarország-Líbia
Október 31.: 19.15: Magyarország-Szerbia

A mérkőzések menetrendje és jegyek a visitrasalkhaimah.com/minifootball oldalon érhetőek el. A minifutball világbajnoksággal kapcsolatos további információk a hivatalos weboldalon olvashatóak.