Vágólapra másolva!
Csütörtök este a magyar bajnok Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a ezüstérmes belga Genk otthonában a labdarúgó Konferencia-liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában. A találkozó után Botka Endre, a Fradi magyar válogatott védője az M4 Sport kamerája előtt elmondta, hogy csalódott az eredmény miatt, mert úgy érzi, egy kis szerencsével meglehetett volna a győzelem.

Botka Endre kezdőként lépett pályára, azonban a 40. percben kapott egy sárga lapot, miután szabálytalankodott Joseph Paintsillel, a Fradi korábbi támadójával. A lefújás előtt aztán Botka még egy szabálytalanságot elkövetett, aminek a következtében akár ki is állíthatták volna, így Dejan Sztankovics vezetőedző inkább lecserélte őt a szünetben.

Botka Endre nagyot küzött az első félidőben korábbi csapattársa ellen Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„Azt éreztem, hogy bőven van bennem még energia,

– mondta az M4 Sport kamerája előtt Botka Endre, aki elárulta, hogy Joseph Paintsillel, a Fradi korábbi támadójával a mai napig tartja a kapcsolatot. „Mai is többet vártam a csapattól, jól lezártuk a széleket, megakadályoztuk a támadásvezetéseiket a széleken. Ha van egy kis szerencsénk, meg is nyerhettük volna a meccset" – tette hozzá a Fradi magyar válogatott védője.

A Fradi ezzel a döntetlennel, öt ponttal a második helyen áll a csoportban. Dejan Sztankovics irányításával továbbra is veretlen a Ferencváros, amely az Európa Konferencia-liga következő fordulójában, november 9-én hazai pályán fogadja a Genket.