Tömegverekedés a Bajnokok Ligája rangadója előtt - videó

Galatasaray training session in Istanbul 2023,Fan,fans,Football,football match,Galatasaray,Istanbul,July, Horizontal
ISTANBUL, TURKIYE - JULY 30: Fans of Galatasaray show their support during the training session ahead of UEFA Champions League second qualifying round rematch between Zalgiris at Rams Park Stadium in Istanbul, Turkiye on July 30, 2023. Arife Karakum / Anadolu Agency (Photo by Arife Karakum / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján megrendezett Galatasaray–Bayern München mérkőzés előtt a csapatok szurkolói közül többen is egymásnak estek.

Az A csoport rangadóján két veretlen együttes mérkőzik meg Isztambulban, a drukkerek között pedig már kedd hajnalban is érződött a feszültség. Török sajtóhírek szerint öten könnyebben megsérültek, miután

mintegy hetven müncheni szurkolóból álló csoport az Istiklal sugárúton verekedni kezdett a Galata nagyjából harminc fanatikusával,

hajnali három óra körül.

A közösségi oldalakon közzétett videók alapján a verekedés mellett székek és üvegek egymás felé dobálása is zajlott, a müncheni szurkolók egy áruház kirakatát is betörték, mielőtt a török rendőrség közbeavatkozott.

Az IHA török hírügynökség szerint

öt ember, köztük négy 24 és 32 év közötti német drukker szenvedett könnyű arcsérülést.

Ugyanazon forrás szerint mindenki kedd reggel hagyta el a kórházat.

A jelenleg hibátlan teljesítménnyel listavezető Bayern München a négypontos Galatasaray otthonában tenne nagy lépést a csoportelsőség felé a 18:45 órakor kezdődő meccsen.

Forrás