Elabolták Szoboszlai Dominik csapattársának szüleit

Wolverhampton Wanderers v Liverpool FC - Premier League EPL Premier League Saturday 16th September 2023 Season 2023-4 Soccer Wolverhampton Wanderers vs Liverpool Horizontal FOOTBALL
Luis Diaz of Liverpool during the Premier League match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at Molineux, Wolverhampton on Saturday 16th September 2023. (Photo by Gustavo Pantano/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Hiába vív vasárnap fontos bajnokit a Liverpool, az angol sztárcsapatnál egészen más miatt aggódik minden egyes játékos, alkalmazott és szurkoló.

A Magyar Nemzet vette észre a Pool Barátok nevű Facebook-oldal szombat éjszakai bejegyzését, miszerint Kolumbiában fegyveresek elrabolták a Liverpool támadójának, Luis Diaznak a szüleit.

Egybehangzó kolumbiai sajtóértesülések szerint a La Guajira állambeli Barrancasban motoros bűnözők követték el a bűncselekményt, ami azzal kezdődött, hogy feltartóztatták Luis Díaz szüleinek autóját. A hatóságok azonnal nagy erőkkel kezdték keresni az elkövetőket és az emberrablás áldozatait. Az éjszaka folyamán Luis Díazhoz közeli források arról számoltak be, hogy a játékos édesanyja, Cilenis Marulanda már biztonságban van, a rendőrség kiszabadította, a 26 éves kolumbiai labdarúgó édesapjáról viszont egyelőre nincs hír.

Az édesanya kiszabadításáról később Gustavo Petro, kolumbiai államfő is beszámolt. A keresést maga William René Salamanca tábornok, a Nemzeti Rendőrség igazgatója irányítja.

Kolumbiában teljes a döbbenet. Az alábbi felvételek Luis Díaz háza előtt készültek a La Guajira állambeli Barrancasban.

A Liverpool magyar idő szerint 15 órától a Nottingham Forest ellen lép pályára az Anfield Roadon a Premier League 10. fordulójában.