Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában a Fehérvár FC 4-0-ra legyőzte a Diósgyőrt a sóstói MOL Arénában. A találkozó után Kuznyecov Szergej, a Diósgyőr edzője keményen kritizálta a mérkőzést vezető Bognár Tamás játékvezető, mellette pedig a Fehérvár játékstílusáról is kifejtette nemtetszését.

„Nehéz értékelni az ilyen mérkőzéseket. A mutatott játék alapján az első félidő nem volt rossz. A piros lap előtt mi domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki, amit nem rúgtunk be. Az ellenfél mély védekezésből kontrázott, kétszer lőttek kapura, amiből két gólt szereztek. A piros lap viszont lezárta a mérkőzést.

Sajnos Farkas Dániel beleszaladt két sárga lapba, így nem sikerült megvédeni a csapatot a piros laptól" - mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Kuznyecov Szergej, a Diósgyőr edzője, aki a játékvezető mellett a Fehérvár játékstílusát is kritizálta.

„Tudtuk, hogy a Fehérvár mélyen védekezik, és abból kontrázik.

Mi is beállhatnánk a busszal a saját kapunk elé, és állva várnánk, hogy mikor lehet kontrázni, ez a legegyszerűbb játék. Azonban mi támadójátékot szeretnénk játszani, megbontani az ellenfél védelmét, ami sokkal nehezebb.

Megvoltak a helyzeteink, de nem tudtuk megszerezni a vezetést, miközben az ellenfél megvalósította a meccstervét" – tette hozzá a Diósgyőr edzője, akinek a csapata sorozatban harmadszor veszített az NB I-ben.