Vágólapra másolva!
A Premier League 6. fordulójában a Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 3-1-re legyőzte a West Ham Unitedot az Anfielden. A magyar válogatott csapatkapitánya a hatodik bajnoki mérkőzését is végigjátszotta az angol sztárcsapatban, a szurkolók és a szakértők pedig továbbra is el vannak ájulva attól, hogy micsoda intenzitással futballozik.

A 22 éves középpályás a West Ham elleni is csapata egyik legjobbja volt, az internetet pedig körbejárta egy videó, amelyen látható, hogy a magyar középpályás a találkozó 81. percében, 3-1-es vezetésnél is olyan intenzitással támadja le, majd szereli az olasz válogatott Emersont, mintha teljesen friss lenne.

A Liverpool edzője, Jürgen Klopp még az Aston Villa elleni meccs után mondta azt, hogy Szoboszlai Dominik olyan, mint egy gép, aki taktikailag okos, ráadásul a játék mocskos részében is kiemelkedő.

Jürgen Klopp és Szoboszlai Dominikot a West Ham United elleni meccs után Forrás: MTI/EPA/Adam Vaughan

A német szakember kiemelte, hogy Szoboszlai készen áll a kemény munkára, és levegőt sem hagy az ellenfeleinek. Klopp szavaira ékes bizonyíték volt Szoboszlai vasárnap délutáni megmozdulása is.