Szoboszlai mutogatott a linzi szurkolóknak - videó

20230921 LASK v Liverpool FC: Group E - UEFA Europa League 2023-24 sports soccer Horizontal
LINZ, AUSTRIA - SEPTEMBER 21: Dominik Szoboszlai of Liverpool during the Group E - UEFA Europa League 2023/24 match between LASK and Liverpool FC at Oberoesterreich Arena on September 21, 2023 in Linz, Austria .230921_SEPA_07_182 - 20230921_PD16856 (Photo by Severin Aichbauer / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP)
Vágólapra másolva!
Továbbra is rejtély, mire gondolhatott az angol Liverpool focistája, Szoboszlai Dominik, amikor az osztrák LASK Linz otthonában 3-1-re megnyert Európa-liga-csoportmeccs utáni ünneplés közben a hazai drukkereknek mutogatott.

A magyar válogatott csapatkapitánya csereként állt be a második félidőben, és a Liverpoolnak ezután sikerült megfordítania a csütörtöki összecsapást. Mi is megírtuk, hogy a találkozó után előbb együtt ünnepelt a Liverpool-szurkolókkal, majd a linzi drukkerek felé fordult a korábbi salzburgi focista.

Szoboszlai mintha azt mutatta volna, hogy lehet hazafelé vezetni, de továbbra is mindenki csak találgat, mi történt, a magyar középpályás nem nyilatkozott azóta az esetről.

A Liverpool vasárnap a West Ham Unitedet fogadja a Premier League hetedik fordulójában, a mérkőzés után talán Szoboszlai Dominik személyesen beszél arról, mi váltotta ki belőle a kétes reakciót – írta a Magyar Nemzet.