Ezt üzente Cristiano Ronaldo a marokkói földrengés áldozatainak

Horizontal
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo gives the thumbs up sign during the UEFA EURO 2024 qualifying football match between Slovakia and Portugal in Bratislava on September 8, 2023. (Photo by VLADIMIR SIMICEK / AFP) / ALTERNATE CROP
Vágólapra másolva!
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót is megérintette a Marokkóban történt földrengés. A portugál sztár Marrákesben található szállodája jelenleg túlélőknek ad otthont.

- írta Ronaldo az Instagramon.

A péntek éjszakai marokkói földrengésnek már több mint ezer halálos áldozata van, és több mint 1200 sérültről tudnak. A 6.8-as erősségű földrengés a Magas Atlasz-hegységben tört ki, nagyjából 75 kilométerre Marrákestől. A városban rengetegen maradtak fedél nélkül, az iszonyú pusztítást követően tízezrek próbálnak menedékre találni.

A spanyol Marca információi szerint Cristiano Ronaldo Marákkes külvárosában található négycsillagos luxusszállodája is menedékhelyévé vált. A lap beszámolója szerint a Pestana CR7 hotelben igyekeznek minden túlélőt elszállásolni, ám sokaknak már csak a folyosókon jutott hely.