Botrány a Real Madridnál: négy focistát letartóztattak egy kislányról készített szexvideó miatt

fbl Horizontal GENERAL VIEW ILLUSTRATION FOOTBALL STADIUM FISH-EYE LOGO
Picture shows a general view of the Santiago Bernabeu stadium with its operable roof closed due to the rainy weather ahead of the Spanish Liga football match between Real Madrid CF and Getafe CF in Madrid on September 2, 2023. (Photo by Thomas COEX / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid három futballistáját tartóztatták le, egy ellen pedig nyomoznak gyermekpornográfia és személyes adattal való visszaélés gyanújával.

A spanyol El Confidencial információi szerint a Las Palmas-i rendőrség nyomozást indított több futballista ellen, akik a Real Madridban játszanak, ám a kilétüket nem hozták nyilvánosságra. A hírek szerint az őrizetbe vett játékosok a Real tartalékcsapatában, a Castillában szerepelnek.

A vád szerint az egyik labdarúgó szexuális tartalmú videót készített egy kiskorú lányról, amit aztán megosztott társaival egy WhatsApp-csoportban, akik így bűnrészessé váltak. A feljelentést a 16 év alatti lány édesanyja nyújtotta be szeptember 6-án. Bár arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy a felnőtt csapat játékosainak is lett volna tudomásuk a felvételről, a rendőrségi beszámolók szerint több futballista is érintett lehet az ügyben, köztük az első csapat játékosai.