Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, a Zalaegerszeg egykori futballistáját, Abdullah Talal Hameedet eltűnés miatt körözi a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága. Szerdán délután aztán a horvát Sportske novosti már arról írt, hogy a magyar rendőrség megtalálta a 27 éves férfi Porsche Taycan típusú autóját.

A horvát HNK Gorica csapatának svéd és iraki állampolgársággal is rendelkező focistája nem jelentkezett edzésre kedden. A magyar rendőrség információi szerint a futballista - aki Magyarországon többek között a ZTE NB III-as második csapatában is megfordult - 2023. augusztus 21-én tűnt el XIII. kerületi otthonából és ismeretlen helyre távozott egy Porsche Taycan típusú autóval.

A Nemzeti Sport azt írja, hogy a futballista esete az után derült ki, hogy új klubjához nem érkezett meg, így a nagygoricaiak jelentették ezt a magyar rendőrségnek. A horvát Sportske novosti szerdai cikkében arról ír, hogy a magyar rendőrség a labdarúgó intenzív keresésbe kezdett, akit utoljára hétfőn este láttak Budapesten. A HNK Gorica klubjának keddi közlése szerint Hameed egy svéd rendszámú Porsche Taycant vezet, s lap úgy tudja, a magyar rendőrség már kedden megtalálta az autót.

Az autó megtalálásáról a svéd Aftonbladet is beszámolt, amely megkereste Hameed Svédországban tartózkodó családját is.

„Nagyon idegesek vagyunk, rengetegen hívnak, érdeklődnek, hogy mi a helyzet.

Amikor megtudtuk, hogy mi történt, édesapánk azonnal elindult, hogy a közelben legyen, ám nem mond nekünk sokat, hogy ne ijesszen meg bennünket. Ugyanakkor mégis arra kérnénk mindenkit, aki tud valamit Abdullahról, próbáljon meg értesíteni bennünket is" – mondta az eltűnt focista testvére, Sama Hameed az Aftonbladetnek.

A Gorica augusztus 10-én jelentette be Hameed leigazolását, de nem regisztrálta még be a szövetségnél. A Nemzeti Sport azt írja, hogy a játékos éppen azért utazott vissza Budapestre, hogy az ehhez szükséges papírmunkát intézze.