Újabb elképesztő hiba: Szoboszlai után Dárdai nevét is elírták a mezén - fotó

Dárdai Palkó, Hertha
12 August 2023, Thuringia, Jena: Soccer: DFB Cup, 1st round, FC Carl Zeiss Jena - Hertha BSC at Ernst-Abbe-Sportfeld. Palkó Dárdai (Hertha BSC) celebrates after his 1:0 goal. Photo: Jacob Schröter/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by Jacob Schröter / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik a Bayern München elleni felkészülési mérkőzésen "Szosbozlai" feliratú mezben lépett pályára, ami nagy visszhangot váltott ki. Ezúttal a Hertha csapatánál vétettek nagyot, ugyanis Dárdai Pál legidősebb fiának, Palkónak a mezén hibásan szerepelt a vezetékneve.

A Liverpool augusztus 2-án a német bajnok Bayern Münchennel játszott felkészülési mérkőzést Szingapúrban. Az angoloknál kezdőként 75 percen keresztül a pályán volt Szoboszlai Dominik is, akinek azonban a mezén elrontották a feliratot: "Szosbozlai" néven kellett végigjátszania az első félidőt.

Nem sokkal később egy újabb magyar játékos nevét írták el a szerelésén. A Nemzeti Sport észrevette, hogy a Herthában szereplő

Dárdai Palkó "Dardái" feliratú mezben lépett pályára szombaton,

a Jena ellen 5-0-ra megnyert Német Kupa-meccsen, amelyen ő szerezte az első gólt.

Érdekesség, hogy a 24 éves játékos édesapja, a Herthát jelenleg vezetőedzőként szolgáló Dárdai Pál már több mint 20 éve a berlini csapat kötelékében van, valamint mindhárom fia a klubban focizik, de a Dárdai-név helyes leírása még a mai napig gondot okoz a németeknek.