Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint Lucas Paqueta, a Premier League-ben szereplő West Ham United megsértette az FA (Angol Labdarúgó-szövetség) fogadási szabályait.

A The Sun információi szerint a brazil válogatott középpályásért az angol bajnok Manchester City 70 millió fontos ajánlatot tett a Konferencia-liga győztes londoni csapatnak, ám a klubváltás egészen döbbenetes ok miatt hiúsulhat meg. Pénteken ugyanis bombaként robbant a brit sajtóban, hogy Paqueta fogadási botrányba keveredett. Jelenleg vizsgálat folyik az ügyben, bár a részletek egyelőre nem ismertek, a hírek szerint a brazil játékos hazájában kötött fogadásokat, igaz saját bankszámlakivonatán nem látszanak fogadásra utaló jelek.

Lucas Paqueta fogadási botrányba keveredett Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

A West Ham klubrekordért igazolt játékosa abszolút kulcsembere volt tavaly a csapatnak, a Konferencia-liga döntőben például ő adta a gólpasszt Jarrod Bowen mindent eldöntő gólja előtt.

Az FA határozottan tiltja, hogy a Premier League-ben futballozó játékosok, bármilyen mérkőzésre is fogadjanak, bár az utóbbi időben volt már ilyesmire példa, hiszen a Brentford angol válogatott csatára, Ivan Toney jelenleg emaitt tölti nyolchónapos eltiltását.