Cristiano Ronaldo újabb rekordot döntött meg a győztes góljával - videó

Al Nassr v US Monastir - Arab Club Champions Cup Al Nassr,CR7,Football,Ronaldol,Soccer Horizontal, al-Nasszr
TAIF, SAUDI ARABIA - JULY 31: Cristiano Ronaldo of Al Nassr in action during Arab Club Champions Cup group C match between Al Nassr and US Monastir at King Fahd Sport City Stadium in Taif, Saudi Arabia on July 31, 2023. Stringer / Anadolu Agency (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arab Bajnokcsapatok Kupája csoportkörének második fordulójában a szaúd-arábiai al-Nasszr 4-1-re győzött a tunéziai Monasztir otthonában.

A vendégek az első félidő végén szereztek vezetést, majd a második félidőben a Monasztir egy öngóllal egyenlített. A 74. percben aztán ismét az al-Nasszr került előnybe: egy beadás után Cristiano Ronaldo bólintott a kapuba.

Az ötszörös aranylabdás portugál focistának ez volt a szezonbeli első gólja, egyben a karrierje során a 145. fejesgólja hivatalos mérkőzésen, ezzel megelőzte Gerd Müllert (144) a lista élén.

A hajrában az al-Nasszr még kétszer betalált, így két forduló után 4 ponttal, jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a négyfős csoportját.